Gå en grillkurs med Weber

Gå en grillkurs med Weber

Alla kan vi alltid bli bättre på det vi gör och att gå en kurs är ett utmärkt sätt att finslipa sina kunskaper. Weber anordnar just nu kurser i att grilla över hela landet och det går att boka dem direkt på deras hemsida. 

Weber låter dig genom sina experter lära dig mer om hur du kan grilla på olika sätt. Du får också testa lite nya råvaror och provsmaka nya rätter. Av schemat att döma finns det många tillfällen kvar, men en hel del tillfällen är också fullbokade. Du hittar mer information om grillskolan om du följer den här länken till Weber.

Något som jag personligen skulle vilja lära mig är att grilla kött som vi inte är så vana vid att grilla vid våra breddgrader. Som alligator till exempel, som grabbarna hos BBQ Pit Boys har testat:

 

Följ gärna och gilla oss
error0
Tweet 20
fb-share-icon20

Grillbaronen

Missa inte senaste nytt!

Vill du vara säker på att aldrig missa något från Grillbaronen så prenumerera på vårt nyhetsbrev. Du får det en gång i veckan och din e-postadress är säker hos oss.

Genom att prenumerera på e-postlistan godkänner du att Grillbaronen sparar din e-postadress, med syftet att skicka nyheter och sammandrag av bloggen. Du kan när som helst avsluta prenumerationen och via vår sida för Data Privacy begära att dina personuppgifter tas bort.

Just nu har vi totalt 86 prenumeranter.