REKLAM – Magnus Carling Navy Gin

Det här inlägget innehåller alkohol

Följande är pressinformation och reklam från Magnus Carling

RESSRELEASE

Uddevalla Whiskydestilleri är stolta över att presentera den efterlängtade lanseringen av Magnus Carling Edition, en unik Navy Gin som hyllar Sveriges rika litterära arv. Med ett fokus på kvalitet, tradition och innovation tar denna exceptionella gin med alla som uppskattar en god gin på en smakresa med fokus på litteraturens värld.

Magnus Carling Edition är en djärv och karaktärsfull Navy Gin, skapad för att hylla den svenska författarkonsten och dess betydelse i samhället. Varje sipp av denna välgjorda gin är en hyllning till den konstnärliga passionen och djupet i skrifterna som inspirerar oss.

Denna unika gin är ett samarbete mellan Uddevalla Whiskydestilleri och författaren Magnus Carling. Med enastående expertis inom både spritproduktion och litteratur har teamet bakom Magnus Carling Edition skapat en dryck som är lika sofistikerad som den är smakfull.

”Gin är inte bara en spritsort för mig”, säger Magnus Carling. ”Det är en mytomspunnen dryck som har fått ta stor plats i mina berättelser och det är jag inte ensam om. Många författare och filmskapare har gärna med en GT eller givetvis den klassiska Dry Martinin i sina berättelser – inte minst för att det är en dryck som uppskattas av så många.”

Genom att kombinera traditionell gin med modern innovation, representerar denna gin en brygga mellan det förflutna och framtiden, och bjuder in till nya upptäckter och berättelser.

“Vi är oerhört glada över att presentera Magnus Carling Navy Gin för våra kunder och gin-entusiaster runt om i världen”, säger Tommy Kindhult, VD för Uddevalla Whiskydestilleri. “Denna gin är inte bara en fantastisk dryck; den är också en hyllning till Magnus Carlings passion för både skrivande och gin.”

Uddevalla Whiskydestilleris Navy Gin, Magnus Carling Edition, släpptes den 3:e juni 2024, både i Systembolagets beställningssortiment, men också i utvalda Systembolagsbutiker längs västkusten.

1 trackback/pingback

  1. REKLAM – Magnus Carling Navy Gin - Bloggfeed

Kommentarer är stängda.