Tips

Här har du Grillbaronens bästa tips för att lyckas när du grillar.

 

Fingertestet

Tycker du att det är svårt att veta när (nöt)köttet är klart? I så fall kan du använda dig av fingertestet. Känn försiktigt på köttet; är det varmt så använd ett verktyg. Placera sedan pekfingret mot tummen och känn på den ”köttiga” delen under tummens nedre knoge. Så känns ”rare”. Sätt långfingret mot tummen och känn på samma ställe; det är ”medium” du känner. Slutligen tummen och ringfingret; det är ”well done”.

 

 

Det här är en sida från Grillbaronen om grilltips.

Vill du vara säker på att aldrig missa något från Grillbaronen så prenumerera på vårt nyhetsbrev. Du får det en gång i veckan och din e-postadress är säker hos oss.

Genom att prenumerera på e-postlistan godkänner du att Grillbaronen sparar din e-postadress, med syftet att skicka nyheter och sammandrag av bloggen. Du kan när som helst avsluta prenumerationen och via vår sida för Data Privacy begära att dina personuppgifter tas bort.

Just nu har vi totalt 74 prenumeranter.
Be Sociable, Share!

2 trackbacks / pingbacks

  1. Den perfekta biffen - Grillbaronen
  2. Den perfekta biffen » Carling Creations

Skriv en kommentar