Favorit på grillen: Grillspett

Jag tror inte jag kan få nog av grillspett. Inte minst för att de går att variera så otroligt mycket, men också för att det i princip inte går att misslyckas.

Till dagens grillspett blandade jag:

  • Bacon
  • Vildsvinsfilé
  • Squash
  • Rödlök
  • Champinjon

Tänk på att du absolut inte behöver väldigt många olika ingredienser på spetten, ibland räcker det med fyra-fem för att få en bra blandning utan alltför mycket jobb.

Spettens ingredienser är bara att skära i lagom små kuber, pensla på rejält med grillolja, och grilla. Idag var det rätt blåsigt, men med Kamadon i vindskydd är det inga problem. Jag vet att du redan vet, men man kan aldrig påminna tillräckligt mycket om hur viktigt det är att tänka på säkerheten. Grilla inte om det finns risk att glöden blåser iväg och tänder eld på något.

Till grillspettet blev det jumbo fries i airfryern och även om jag vet att det är som att svära i kyrkan för vissa entusiaster så kör jag rejält med ketchup till.

Gillade du det här inlägget? Missa inte kommande inlägg – skriv upp dig på min e-postlista:

Grillbaronens nyhetsbrev

Missa ingenting från Grillbaronen.se – skriv upp dig på vårt nyhetsbrev. Utskick en gång i veckan på fredagar, lagom till helgens grill. Givetvis är din e-post säker hos oss.

1 trackback/pingback

  1. Favorit på grillen: Grillspett - Bloggfeed

Kommentarer är stängda.