Bingo på nätet

REKLAM. Bingo har funnits länge, åtminstone sedan 1500-talet även om de tidiga versionerna var annorlunda mot hur Bingo ser ut idag. Det har också under åren utvecklats många olika varianter, men gemensamt för dem alla är att själva ordet BINGO används för att dela upp siffrorna på spelplanen. Bingo blev kanske mest populärt i Sverige på grund av Bingolotto, som under lång tid leddes av Loket Olsson.

Naturligtvis har Bingo flyttat ut på nätet och det finns väldigt många sajter du kan spela Bingo på. Sidan Spelabingo.org listar mängder av sajter, och förutom en bra översikt får du också bra koll på vilken insättningsbonus de olika spelsajterna ger. Just insättningsbonusar är bra om du vill kunna spela för lite mer än du hade tänkt dig – och naturligtvis ska du aldrig spela för mer än du har råd att förlora. Tänk på att alltid spela varsamt.

Bingo är ett enkelt spel, som trots allt har en hel del spänning. Att sitta och vänta på att rätt nummer kommer fram är rätt kul och det ska få ta lite tid. Upplevelsen är förstås olika på de olika spelsajterna, varför du kan ha stor nytta av recensionerna som Spelabingo.org lägger upp för varje spelsajt de listar. Där kan du bland annat läsa om det finns några kända presentatörer, eller om spelen sker bara med digitala visningar av numren. Eftersom det finns så många olika bingosajter är det förstås bra att kunna få den här enkla översikten med recensionerna. Undrar du över hur bingo fungerar eller vad skillnaderna är online mot att spela i bingohallen så finns det även mycket information om det. Dessutom hittar du några tips på hur du kan upptäcka tecken hos dig själv som tyder på att du spelar för mycket.

 

Det här är ett sponsrat inlägg. 

Följ gärna och gilla oss

Grillbaronen

Missa inte senaste nytt!

Vill du vara säker på att aldrig missa något från Grillbaronen så prenumerera på vårt nyhetsbrev. Du får det en gång i veckan och din e-postadress är säker hos oss.

Genom att prenumerera på e-postlistan godkänner du att Grillbaronen sparar din e-postadress, med syftet att skicka nyheter och sammandrag av bloggen. Du kan när som helst avsluta prenumerationen och via vår sida för Data Privacy begära att dina personuppgifter tas bort.

Just nu har vi totalt 91 prenumeranter.