Dags att börja odla

Dags att börja odla

Med tanke på att det i skrivande stund är runt noll grader, dis och dimma avlöses av snö eller regn, så känns det kanske inte som att det är läge att börja odla. Men om du vill ha färska kryddor till det du grillar så är det hög tid att börja förbereda fröna. 

Basilika, persilja, chili, gräslök… Det är enkelt att komma igång med många kryddor och startar du nu har du gott om färska kryddor till vårens och sommarens grillkvällar. Vad fungerar bättre än en örtsås gjord på basilika, vitlök, creme fraiche, persilja och en gnutta chili?

Enklast kommer du igång genom att fukta en kruka med jord, trycka ner några frö av den krydda du vill odla och placera plastfolie över krukan. Gör några lufthål och vänta. Vattna försiktigt om jorden mot förmodan skulle torka.

Följ gärna och gilla oss
error0
Tweet 20
fb-share-icon20

Grillbaronen

Missa inte senaste nytt!

Vill du vara säker på att aldrig missa något från Grillbaronen så prenumerera på vårt nyhetsbrev. Du får det en gång i veckan och din e-postadress är säker hos oss.

Genom att prenumerera på e-postlistan godkänner du att Grillbaronen sparar din e-postadress, med syftet att skicka nyheter och sammandrag av bloggen. Du kan när som helst avsluta prenumerationen och via vår sida för Data Privacy begära att dina personuppgifter tas bort.

Just nu har vi totalt 85 prenumeranter.