Säsongens vintergrillare!

Alla som känner mig vet hur mycket jag gillar att grilla året runt – och inte minst på vintern.

Därför är det extra kul att tillsammans med Bluegaz presentera en liten tävling, där alla kan nominera vem de vill till säsongens vintergrillare och därefter rösta på vem de tycker ska vinna titeln som Säsongens Bästa Vintergrillare.

Säsongen vi pratar om är vintern 2020 – 2021. Allt du behöver göra för att nominera är att gå in på vår facebook-grupp ”Vi som älskar att grilla” och i omröstningen nominera den person du tycker ska bli säsongens vintergrillare. Du får gärna skriva i kommentarsfältet varför den du nominerat ska vinna.

Den person som blir utsedd är den som får flest röster. Skulle fler än en person få lika många röster kommer vi att lotta fram en vinnare.

Vinnaren av titeln ”Säsongens vintergrillare” vinner en fantastiskt kul produkt från Bluegaz – ett paellaset. Bluegaz är med och sponsrar tävlingen, ett av de hetaste varumärkena inom grillar och värmare som har funnits i över 20 år. Bluegaz fokus ligger på gasolgrillar där de blivit utsedda till Bäst-i-test de senaste sex åren, men de säljer även kolgrillar, värmare, grilltillbehör, paella-produkter och eldlyktor. Följ dem gärna på instagram för inspiration i form av grilltips, recept och nyttiga råd. 

Paellasetet består av allt du behöver för att bli ett paella-proffs. Här finns en paellapanna på 46 cm i diameter, en ringbrännare och ett par stödben.

Bluegaz Paellaset

Följande regler gäller för att delta:

  • Du kan inte nominera dig själv.
  • Du får inte rösta på dig själv.
  • Du får bara nominera personer som har fast adress i Sverige.
  • Du får nominera fler personer än en, men du får bara rösta en gång på en person.
  • Alla som deltar måste antingen vara över 18 år eller ha målsmans tillstånd.
  • Beslutet om vinnare kan inte överklagas.
  • Den som vunnit betalar själv eventuell vinstskatt.
  • Vinsten kan inte bytas mot kontanter.

Nomineringarna och omröstningarna avslutas fredagen den 26:e februari, 12.00.

Vinnaren kommer att publiceras här på grillbaronen.se, i facebook-gruppen Vi som älskar att grilla och på Instagram-kontot för Grillbaronen.

Vi reserverar oss för eventuella fel i texten.