Test: GLÖET Sparkling Glögg White

Test: GLÖET Sparkling Glögg White

Detta inlägg innehåller information om alkohol.

Vinter och jul, det är förstås väldigt passande att servera glögg när det är lite kyligt och julstämningen är på topp. Men varför inte variera sig och testa bubbel med glöggsmaker?

Förra helgen testade vi GLÖET Sparkling Glögg, den röda versionen av GLÖET. Nu är det dags för den vita, som inledning till grillad entrecote.

GLÖET Sparkling Glögg White är till att börja med långt ifrån vad du är van vid när det gäller bubbel. Här finns klassiska julsmaker, en hel del ingefära, kanel och nejlikor, men också en tydlig äppelsmak. Den är mycket mildare i glöggsmakerna än den vanliga GLÖET, men samtidigt väldigt lätt att dricka. Som inledning till kvällens grill blev GLÖET Sparkling Glögg White väldigt bra.

Dessutom hann vi med ett dopp i spabadet, vilket förstås förhöjer kvällen. Den grillade entrecoten tillsammans med en grönsallad och bakpotatis blev perfekt. Allt som behövs för att få entrecote att bli riktigt bra är salt och peppar. 

Betyg: 3/5 

Produktinformation Glöet White Sparkling Glögg

Artikelnr: 77404
Land: Spanien
Pris: 99 kr
Alkoholhalt: 11 %

Följ gärna och gilla oss

Grillbaronen

Missa inte senaste nytt!

Vill du vara säker på att aldrig missa något från Grillbaronen så prenumerera på vårt nyhetsbrev. Du får det en gång i veckan och din e-postadress är säker hos oss.

Genom att prenumerera på e-postlistan godkänner du att Grillbaronen sparar din e-postadress, med syftet att skicka nyheter och sammandrag av bloggen. Du kan när som helst avsluta prenumerationen och via vår sida för Data Privacy begära att dina personuppgifter tas bort.

Just nu har vi totalt 91 prenumeranter.