Cowboystek och Glöet Sparkling

Det här inlägget innehåller information om alkohol.

Idag testar vi Glöet Sparkling Glögg, en blandning mellan glögg och bubbel. Glöet Sparkling Glögg är den perfekta blandningen mellan glögg och bubbel. Många är de som testat att blanda traditioell glögg med valfritt bubbel. Resultatet har ofta blivit lite för sött.

Med Glöet Sparkling Glögg är resultatet dock lite annorlunda. Visst är det en söt produkt, men för dig som gillar glöggens klassiska smaker är det en superb upplevelse. Här finns allt. Även om Glöet Sparkling Glögg är relativt söt är det ändå en fantastisk produkt, med allt man kan önska sig av en glöggprodukt.

Dagens grill hjälpte förstås till vad det gäller glögg-bubblets betyg. En rejäl cowboy-stek tillsammans med en ordentlig grönsallad är allt som behövs. Cowboy-steken är entrecote med ben, men det går inte att säga att en Cowboy-stek är samma sak som entrecote. Den smakar mer och är om möjligt ännu mer marmorerad än en traditionell entrecote. Jag grillade den medium, på gränsen till medium-rare, och det blev perfekt – riktigt bra! Bara salt och peppar som kryddning.

Stort tack till Ale Kött och Chark för möjligheten att köpa Cowboy-stek.

Betyget för Glöet Sparkling Glögg blir 4 av 5. Lite mindre sötma så hade det blivit perfekt!

Produktinformation Glöet Sparkling Glögg

Artikelnr: 77160
Land: Spanien
Pris: 99 kr
Alkoholhalt: 11 %