Att grilla är att leva

Det blir inte mer filosofiskt än så, men en ordentlig grill är precis vad livet handlar om. 

Dagens grill består av ryggbiff, torskrygg i foliepaket, något vegetariskt som jag inte vet vad det är, och halloumi. Till detta en rejäl grönsallad.

Som synes på bilden bör en ryggbiff förstås aldrig passera medium. De här fina ryggbiffarna var skurna väldigt smalt, och behövde bara några minuter vardera över direkt glöd. Fisken, vego-alternativet och halloumin fick grillas en knapp halvtimme på indirekt värme.

Att stå ute under stjärnklar himmel, med en temperatur som bara knappt rör sig över nollstrecket, är en fantastisk upplevelse. Som tur är kunde jag ta på mig ett par extremt varma jägarstrumpor som min kära fru köpt. Dagens grill slår alla rekord vad det gäller smak och man ska absolut inte underskatta salt och peppar.

 

2 trackbacks/pingbacks

  1. Två sorters fläskfilé - Grillbaronen
  2. Två sorters fläskfilé – Carling Creations

Kommentarer är stängda.