En sida för dig som gillar whisky

Det här inlägget innehåller lätt information om alkohol och riktar sig till dig som är över 25 år. 

Alla vi som gillar att grilla brukar gilla smaken av rök. Kanske är det därför jag gillar rökiga whisky. Jag är verkligen ingen expert på whisky, men tycker om att njuta av en whisky då och då – och inte minst när jag grillar. En god grillwhisky kan verkligen vara ett bra sällskap till en vintergrill.

Nu har en av mina bästa vänner startat en blogg om whisky och jag vill gärna tipsa om den här sidan. Förutom att skriva om whisky kommer den här gentlemannen att anordna event som har med whisky att göra. Allt för dig som vill lära dig mer, eller helt enkelt nätverka och träffa andra som också gillar whisky.

Du hittar Tommys blogg genom att följa den här länken.