Grillad halloumi är ett perfekt tillbehör

Grillad halloumi är ett perfekt tillbehör

Oavsett vad du ska grilla så är en rejäl bit halloumi ett perfekt tillbehör. Det är dock inte världens enklaste ost att grilla, men det finns ett enkelt knep som gör det betydligt lättare… 

Knepet handlar om indirekt grillning förstås. Men du behöver hålla koll på färgen. När osten börjar bli gyllenbrun är den oftast redo att ätas. Lyckas du kommer halloumin att vara precis lagom gnisslande, och smaka lite nötigt. Det går dock nästan inte att grilla den för länge, det enda som händer är att den rinner mellan gallret och då har du passerat gränsen för när halloumin är som bäst.

Följ gärna och gilla oss
error0
Tweet 20
fb-share-icon20

Grillbaronen

Missa inte senaste nytt!

Vill du vara säker på att aldrig missa något från Grillbaronen så prenumerera på vårt nyhetsbrev. Du får det en gång i veckan och din e-postadress är säker hos oss.

Genom att prenumerera på e-postlistan godkänner du att Grillbaronen sparar din e-postadress, med syftet att skicka nyheter och sammandrag av bloggen. Du kan när som helst avsluta prenumerationen och via vår sida för Data Privacy begära att dina personuppgifter tas bort.

Just nu har vi totalt 86 prenumeranter.