Jakten på det perfekta grillspettet

Jakten på det perfekta grillspettet

Grillspett är något av det bästa du kan grilla. Är man många är det en extra stor fördel med grillspett. Alla kan göra sitt eget spett och få precis de där ingredienserna man gillar. 

Dagens grillspett har bacon, kyckling, fläskfilé, lök, paprika och jätteräkor. Både kycklingen och fläskfilén har fått marinera i förväg, men det har varit en väldigt lätt marinad.

Nyckeln till att lyckas med grillspett är tvärtemot vad många tror. Indirekt grillning gäller, särskilt om man har med räkor. Glöm inte heller att dela alla ingredienser i lika stora delar, annars blir de klara vid olika tidpunkt. Grilla 15-20 minuter på indirekt grill och du får ett par perfekta spett:

Servera grillspetten med en god grönsallad och eventuellt något gott potatistillbehör, som en potatisbakelse eller kanske en bakad potatis.

Följ gärna och gilla oss

Grillbaronen

Missa inte senaste nytt!

Vill du vara säker på att aldrig missa något från Grillbaronen så prenumerera på vårt nyhetsbrev. Du får det en gång i veckan och din e-postadress är säker hos oss.

Genom att prenumerera på e-postlistan godkänner du att Grillbaronen sparar din e-postadress, med syftet att skicka nyheter och sammandrag av bloggen. Du kan när som helst avsluta prenumerationen och via vår sida för Data Privacy begära att dina personuppgifter tas bort.

Just nu har vi totalt 91 prenumeranter.