Dags att ta körkort

REKLAM. Om du har tänkt att ta körkort så finns det förstås ingen bättre tid än att göra det på våren eller sommaren. Att ta körkort handlar förstås om att köra bil, men teorin är minst lika viktig och helst ska du ägna dig åt att öva både teori och praktik samtidigt. Det finns många sätt att plugga teorin på, men ett bra och enkelt sätt är förstås att göra det online. Körkortsskolan är den första hemsidan i Sverige som erbjuder videolektioner vad det gäller körkortsteori online.

Ett teoriprov består av 70 frågor om du ska ta provet som gäller för behörighet B eller A, såväl som AM och traktor. För att gå godkänt måste du ha 52 rätt av 65 möjliga, eftersom 5 frågor är testfrågor som räknas bort. De vanligaste felen man gör är de som gäller vanliga trafikregler, som exempelvis vägmärken eller andra vägmarkeringar. Lyckas du få rätt på 52 frågor så gäller provet i två månader, vilket betyder att du måste ta förarprovet inom den tiden för att få körkortet. Provet måste du också klara av att göra på femtio minuter.

Men, om du bara pluggar ordentligt i förväg och övar på alla testfrågor så kommer du säkert att lyckas utan problem.

Lycka till!

 

 

Det här är ett sponsrat inlägg. 

Följ gärna och gilla oss
error0
Tweet 20
fb-share-icon20

Grillbaronen

Missa inte senaste nytt!

Vill du vara säker på att aldrig missa något från Grillbaronen så prenumerera på vårt nyhetsbrev. Du får det en gång i veckan och din e-postadress är säker hos oss.

Genom att prenumerera på e-postlistan godkänner du att Grillbaronen sparar din e-postadress, med syftet att skicka nyheter och sammandrag av bloggen. Du kan när som helst avsluta prenumerationen och via vår sida för Data Privacy begära att dina personuppgifter tas bort.

Just nu har vi totalt 86 prenumeranter.