Hängmörad entrecôte

Hängmörad entrecôte

Dagens grill blev förmodligen årets bästa. Hängmörad entrecôte, jätteräkor, grönsallad och som pricken över i – grillad ananas.

Entrecôte kan säkerligen grillas på många olika sätt, men att grilla över direkt glöd 30 sekunder per sida innan man avslutar på indirekt 5-10 minuter borde vara det säkraste sättet att få en perfekt grillad entrecôte.

Entrecôte kan grillas rätt hårt och ändå fungera väldigt väl. Själv föredrar jag medium och jag använder aldrig något annat än bara salt och peppar som krydda.

Jätteräkorna som är dagens tillbehör penslas med olivolja, vitlök och därefter blir det en hel del salt och peppar.

På bilden syns även dagens vegetariska alternativ – fyllda tortillas – och dagens fiskalternativ i form av örtmarinerad sej.

Ananasen grillades rätt hårt, och fick en ordentlig dos salt och peppar. Det blev överraskande bra!

Följ gärna och gilla oss

Grillbaronen

Missa inte senaste nytt!

Vill du vara säker på att aldrig missa något från Grillbaronen så prenumerera på vårt nyhetsbrev. Du får det en gång i veckan och din e-postadress är säker hos oss.

Genom att prenumerera på e-postlistan godkänner du att Grillbaronen sparar din e-postadress, med syftet att skicka nyheter och sammandrag av bloggen. Du kan när som helst avsluta prenumerationen och via vår sida för Data Privacy begära att dina personuppgifter tas bort.

Just nu har vi totalt 84 prenumeranter.