Musik när du grillar

Något av det bästa jag vet är att spela musik när jag grillar. Visst kan det vara rätt skönt att bara lyssna på vinden och fåglarna, men lite bra musik medan det jag grillar blir färdig är nästintill oslagbart. 

Att ha en bra högtalare är förstås nödvändigt. Visst kan man lyssna på musik direkt från sin telefon, men en högtalare som har bra bas är bra mycket bättre än telefonens inbyggda högtalare. Ska du kunna ha den ute året runt så är det bra om den som minimum är vattentålig, men helst ska den förstås vara vattentät. Ljudnivå är kanske inte det viktigaste för en högtalare du ska ha när du grillar, då du förmodligen inte vill störa grannarna och dessutom behöver du inte disco-nivå på ljudet.

Här får du några tips på högtalare som är trådlösa och fungerar utomhus, även om inte alla är helt vattentäta. Ta en noga titt på specifikationerna.

Observera att länkarna är affiliate-länkar, men det är här är inte ett sponsrat inlägg. 

MPOW Armor

MPOW Armor är en vattentålig högtalare som stödjer bluetooth 4.0. Högtalare kan även användas för att ladda din mobil. Speltiden är upp till 10 timmar om du inte laddar mobilen samtidigt. Kostar cirka 400 SEK på CDON.

Skullcandy Barricade

Bluetooth-högtalare som är vattentålig enligt IPX7. Har 10W effekt, spelar upp till 8 timmar och kan dessutom kopplas ihop med fler högtalare av samma märke för ännu bättre effekt. Kostar cirka 700 SEK på CDON.

Vattentät Bluetooth-högtalare med sugpropp

högtalare

Jag har ingen aning om vad det är för märke på den här högtalare, men det intressanta är att den är helt vattentät. Du ska till och med kunna ha den i duschen. Vilket betyder att du inte behöver oroa dig om du står ute och grillar i ösregn. Kostar cirka 120 SEK på CDON.

Samsung Level Box Slim EO-SG930

Ännu en vattentålig högtalare med IPX7-klassificering. Även den här kan användas för att ladda din mobil, och du kan också svara på inkommande samtal tack vare att den har inbyggd mikrofon. Upp till 30 timmars speltid. Kostar cirka 600 SEK på CDON.

 

Att ha tillgång till en bra tjänst för strömmande musik underlättare givetvis. Idag finns det väldigt många tjänster att välja på, men inte alla har stöd för alla plattformar och inte alla är tillgängliga överallt. Den bästa lista över strömmande musiktjänster jag har sett hittade jag på Wikipedia. Se listan och jämför genom att följa den här länken.

2 trackbacks/pingbacks

  1. Fantastisk höstgrill - Grillbaronen
  2. Fantastisk höstgrill – Carling Creations

Kommentarer är stängda.