Webers app

Webers app

För dig som gillar att grilla, vilket borde betyda alla människor, är en app en välkommen hjälp. Weber har en app som ger dig allt det där du behöver. Läs mer och bege dig sedan till närmaste app store / market place. 

Som en äkta Grillbaron är jag förstås lite kluven till en sådan app. Det som appen ger borde sitta i blodet, men samtidigt kan man ju som en äkta baron inte leva kvar på artonhundratalet. En app som den här ger lite stöd och bra tips som gör att grillandet kan utvecklas ännu mer. Här finns en timer, recept, grillteknik och naturligtvis information om Webers produkter. Grilltekniken och timern kan ju med fördel användas tillsammans.

Har du testat appen får du mer än gärna delge dina erfarenheter.

weber-app

Följ gärna och gilla oss

Grillbaronen

Missa inte senaste nytt!

Vill du vara säker på att aldrig missa något från Grillbaronen så prenumerera på vårt nyhetsbrev. Du får det en gång i veckan och din e-postadress är säker hos oss.

Genom att prenumerera på e-postlistan godkänner du att Grillbaronen sparar din e-postadress, med syftet att skicka nyheter och sammandrag av bloggen. Du kan när som helst avsluta prenumerationen och via vår sida för Data Privacy begära att dina personuppgifter tas bort.

Just nu har vi totalt 84 prenumeranter.