500 följare på Instagram

Grillbaronen är en sida som handlar om att grilla. Året runt. Sedan starten har Grillbaronen.se haft många regelbundna besökare och det är kul att se att många av er också följer den här sidan via nyhetsbrevet. Under 2018 kommer det att bli ännu mer grilla och sedan en liten tid tillbaka går det att följa Grillbaronen.se på Instagram. 

Nu har @Grillbaronen fått över 500 följare, vilket är väldigt roligt. Fler tillkommer hela tiden och det kommer att bli pris till nr 1000. Vad avslöjar jag inte ännu, men ytterligare ett pris kommer att lottas ut till de som redan följer, för att det ska bli så rättvist som möjligt.

Vill du skriva upp dig på Nyhetsbrevet hittar du det här:

Vill du vara säker på att aldrig missa något från Grillbaronen så prenumerera på vårt nyhetsbrev. Du får det en gång i veckan och din e-postadress är säker hos oss.

Genom att prenumerera på e-postlistan godkänner du att Grillbaronen sparar din e-postadress, med syftet att skicka nyheter och sammandrag av bloggen. Du kan när som helst avsluta prenumerationen och via vår sida för Data Privacy begära att dina personuppgifter tas bort.

Just nu har vi totalt 120 prenumeranter.

Vill du följa Grillbaronen på Instagram kan du göra det här:

 

Följ gärna och gilla oss