Pizza på grillen – glöm inte fylla kanterna med ost

Pizza på grillen – glöm inte fylla kanterna med ost

Pizza på grillen går alldeles utmärkt, som du säkert sett här på Grillbaronen.se tidigare. Nu får du ytterligare ett stalltips; fyll kanterna med ost. 

Även om kanterna på en grillad pizza blir väldigt luftiga och smakar mycket bra, blir de ännu bättre om du i förväg fyller dem med din favoritost. Det hela är väldigt enkelt, allt du behöver göra är att strö riven ost längs kanten innan du viker upp den och snåla inte. Pizza är ändå ingen hälsokur, tricket är att äta lite mindre av allt det goda även om det är svårt när resultatet blir så här:

Dagens pizza toppades med grillad kyckling, bratwurst, chevre, tomat, champinjon och rödlök. Ovanpå allt riven ost förstås.

 

Följ gärna och gilla oss

Grillbaronen

Missa inte senaste nytt!

Vill du vara säker på att aldrig missa något från Grillbaronen så prenumerera på vårt nyhetsbrev. Du får det en gång i veckan och din e-postadress är säker hos oss.

Genom att prenumerera på e-postlistan godkänner du att Grillbaronen sparar din e-postadress, med syftet att skicka nyheter och sammandrag av bloggen. Du kan när som helst avsluta prenumerationen och via vår sida för Data Privacy begära att dina personuppgifter tas bort.

Just nu har vi totalt 91 prenumeranter.