Dagens grill: Burgare med bacon

Dagens grill: Burgare med bacon

För en Grillbaron är förstås en bra burgare ett paradnummer. Idag blev det burgare på högrev, med bacon och grönmögelost. En lökring, en skiva tomat, lite barbecuesås och några ranch fries… Mer behövs inte för en perfekt kväll.

Burger

Om du vill repetera denna fantastiska kreation behöver du, för fyra personer:

600 g högrevsfärs, grovmald
1 st gul lök
1 paket bacon
1 tomat
800 g ranch fries
BBQ-sås, efter smak
200 g ädelost
4 st hamburgerbröd

Gör så här:

Dela högrevsfärsen i fyra lika stora delar. Pressa i en hamburgerpress. Salta och peppra. Grilla, 1-2 min per sida och/eller indirekt.

Skiva lök och tomat i 0,5 cm skivor.

Grilla bacon.

Lägg på ädelosten mot slutet, stäng locket och låt den smälta.

Servera allt med ranch fries.

Följ gärna och gilla oss
error0

Grillbaronen

Missa inte senaste nytt!

Vill du vara säker på att aldrig missa något från Grillbaronen så prenumerera på vårt nyhetsbrev. Du får det en gång i veckan och din e-postadress är säker hos oss.

Genom att prenumerera på e-postlistan godkänner du att Grillbaronen sparar din e-postadress, med syftet att skicka nyheter och sammandrag av bloggen. Du kan när som helst avsluta prenumerationen och via vår sida för Data Privacy begära att dina personuppgifter tas bort.

Just nu har vi totalt 83 prenumeranter.