Fem grillrecept för att kickstarta våren

Fem grillrecept för att kickstarta våren

Det kanske inte alltid känns så, men mars är faktiskt första vårmånaden. Därför ger vi dig fem recept som du kan använda för att verkligen kickstarta grillandet nu i vår. 

Visserligen tycker vi att alla som verkligen gillar att grilla borde grilla året runt, men vi vet också att många siktar på våren för att börja grilla. Därför ger vi er hela fem goda recept att ge er på nu när vädret faktiskt börjar bli lite bättre. Den grillade pizzan är förmodligen barnens favorit, medan de vuxna gärna ger sig på laxen. Vad du än gillar kommer du att hitta någonting här – och glöm inte att dela med dig av dina egna erfarenheter vad det gäller att grilla på vårkanten.

Grillad pizza

Grillad lax med potatissallad och romsås

Fredagsgrill och konsten att grilla kamben

Ryggbiff med Grillbaronens Otroliga Blå Mojo

Potatissallad

Följ gärna och gilla oss

Grillbaronen

Missa inte senaste nytt!

Vill du vara säker på att aldrig missa något från Grillbaronen så prenumerera på vårt nyhetsbrev. Du får det en gång i veckan och din e-postadress är säker hos oss.

Genom att prenumerera på e-postlistan godkänner du att Grillbaronen sparar din e-postadress, med syftet att skicka nyheter och sammandrag av bloggen. Du kan när som helst avsluta prenumerationen och via vår sida för Data Privacy begära att dina personuppgifter tas bort.

Just nu har vi totalt 91 prenumeranter.