Test: Johnny’s BBQ-sås Black Garlic & Chili

Test: Johnny’s BBQ-sås Black Garlic & Chili

Idag har Grillbaronen testat det senaste tillskottet i Johnny’s serie av goda såser. Johnny’s Black Garlic & Chili är en grillsås med sting. Vi har testat och här har du en vitlöksdoftande recension. 

Grillsåser är utan tvekan den viktigaste ingrediensen när det gäller grillat. Johnny’s senaste grillsås – Black Garlic & Chili – kommer inte att användas utan att lämna avtryck. Det är en sås med en rejäl hetta och en rätt okej nivå på vitlöken. Trögflytande, som alla bra grillsåser ska vara, och lagom söt utan att sötman tar överhand. Jag gillar verkligen hettan och det är mycket bra att chilismaken har kombinerats med vitlök.

Tillsammans med kamben blir Johnny’s Black Garlic & Chili helt perfekt:

En god grönsallad med oliver och getost är perfekt till ett par välgrillade kamben. Indirekt värme fungerar alltid bäst när det gäller kamben. Och vad det gäller Johnny’s grillsås får den ett mycket gott betyg vad det gäller både smak och konsistens. Möjligtvis kunde vitlökssmaken ha fått träda fram lite mer…

Följ gärna och gilla oss
error0
Tweet 20
fb-share-icon20

Grillbaronen

Missa inte senaste nytt!

Vill du vara säker på att aldrig missa något från Grillbaronen så prenumerera på vårt nyhetsbrev. Du får det en gång i veckan och din e-postadress är säker hos oss.

Genom att prenumerera på e-postlistan godkänner du att Grillbaronen sparar din e-postadress, med syftet att skicka nyheter och sammandrag av bloggen. Du kan när som helst avsluta prenumerationen och via vår sida för Data Privacy begära att dina personuppgifter tas bort.

Just nu har vi totalt 86 prenumeranter.