Dagens grill: Oxfilé med getostfyllda paprikor

oxfile

 

Oxfilé är alltid ett säkert val, hur man än gör. Idag blev det grillad oxfilé, med grönsallad och getostfyllda paprikor. Dessutom lyckades jag komplettera med ett par King Solo – en hel vitlök som blir perfekt när den får grillas ett par minuter.

Om du också vill testa det här behöver du till fyra personer:

Oxfilé, 800g – 1,5 kg.
Tre stora paprikor
Getost efter smak
Isbergssallad, gurka, tomat

Gör så här:

Hacka sallad, gurka, tomat och blanda.

Dela oxen i skivor efter smak. Ju tjockare desto bättre om du gillar ”rare” som stekgrad. Salta och peppra ordentligt.

Skär paprikan efter de skåror som finns i alla paprikor. Du får då ut små ”båtar”, som du fyller med getost och pepprar ordentligt.

oxfile

Grilla oxen och paprikorna indirekt, cirka 20 minuter. Servera med grönsalladen och njut av en rätt utan några större mängder kolhydrater.

6 trackbacks/pingbacks

  1. Vintergrill - Grillbaronen
  2. Vintergrill – Carling Creations
  3. Grillbaronen testar Scans nyheter 2016, del 2 – Grillbaronen
  4. Grillbaronen testar Scans nyheter 2016, del 2 – Carling Creations
  5. Grillad och rökt lax – Grillbaronen
  6. Grillad och rökt lax – Carling Creations

Kommentarer är stängda.