Roliga tidsfördriv

Det går naturligtvis inte att grilla dygnet runt, även om man skulle vilja. Det finns mängder av andra roliga tidsfördriv. Jag använder mig av en så kallad ”må bra-lista”. Det kan låta simpelt, men det är ett bra sätt att påminna sig själv om vad man tycker är roligt. Grilla ligger högt upp på den listan, men det finns mycket annat som är kul.

Springa

Låter inte superkul, men efter en mil mår man bra – även om man är trött. Då är det extra kul att känna att kroppen har fått sitt, och man kan med gott samvete äta en extra stor köttbit nästa gång.

Skjuta lerduvor

Går att göra på många skjutbanor runt om i landet, även på vintern. Nu under pandemin kan det finnas extra restriktioner, men hör av dig till din lokala skjutbana och se om du kan åka dit. Det är superkul att smälla av en serie eller två…

Fiska

Enkelt nöje som går att göra under alla årstider. Det är enkelt att lära sig, men kan ta en livstid att bemästra. Om du kan överlista firrarna kan du också få en god måltid. Drömfisken att dra upp är förstås lax, som är grymt god att grilla.

Spela spel

Allt från poker till schack och datorspel är superkul. Det kan också vara svårt att få till en pokermatch med grabbarna under pandemin, så varför inte pröva att spela casino utan licens? Där finns det mycket att välja på.

Vandra

Naturen är gratis och i princip coronasäker, så länge du inte möter andra och går alltför nära dem. I Sverige finns det mängder av vandringsleder och du kan garanterat hitta någon du inte prövat förut. Som grillfantast kan du givetvis ta med dig en bärbar grill och ge dig på det bästa som finns att grilla i naturen… Jag pratar förstås om korv, som i alla dess former är fantastiskt gott.