Varför betala mer än nödvändigt?

Med tanke på att alla vi som arbetar hårt för att tjäna ihop våra pengar verkar det fullständigt onödigt att betala mer än nödvändigt, eller hur? Varje krona vill man ha valuta för. Det är antagligen därför som rabattkoder uppfanns, för att du som handlar ska få en chans att få ner priset. Ibland kan det handla om en riktigt bra deal, och det är bara att använda möjligheten.

Samtidigt är det långt ifrån lätt att hitta rabattkoder, även om det finns väldigt många företag som ger ut rabatter. Förr i tiden kunde du hitta kuponger som gick att klippa ut ur reklamblad eller från dagstidningarna. I USA finns det gott om så kallade coupon-ladies som fortfarande håller på med att samla vanliga fysiska kuponger.

Då tycker jag det är betydligt lättare att använda rabattkoder online. Tack vare att så många företag idag finns online och det enkelt går att handla från dem blir det också hyfsat enkelt att hitta rabattkoder. Prenumererar du på ett nyhetsbrev brukar koderna dyka upp den vägen, men som tur är finns det andra sätt att hitta koder. Hos rabattkod.club exempelvis hittar du mängder av anslutna företag där du enkelt kan söka reda på en rabattkod. Själv hoppas jag givetvis på att det snart dyker upp rabattkoder som gör att jag kan köpa en ny Weber-grill billigare, eller varför inte grillkol eller grillbriketter online?

Rabattkod.club är under uppbyggnad, så förhoppningsvis får vi snart se Weber där.

Följ gärna och gilla oss

Grillbaronen

Missa inte senaste nytt!

Vill du vara säker på att aldrig missa något från Grillbaronen så prenumerera på vårt nyhetsbrev. Du får det en gång i veckan och din e-postadress är säker hos oss.

Genom att prenumerera på e-postlistan godkänner du att Grillbaronen sparar din e-postadress, med syftet att skicka nyheter och sammandrag av bloggen. Du kan när som helst avsluta prenumerationen och via vår sida för Data Privacy begära att dina personuppgifter tas bort.

Just nu har vi totalt 91 prenumeranter.