Från Grillbaronens önskelista – en Napoleon

Varför i all världen företaget bakom de här grillarna valde Napoleon som både företags- och produktnamn vet jag inte, men jag vet en sak. En Napoleongrill står högt på Grillbaronens önskelista.

Flaggskeppet heter Prestige Pro 825 och är en gasolgrill (jag vet, det är som att svära i kyrkan), men just den här gasolgrillen hade jag kunnat tänka mig att grilla på. Förutom hela tio brännare har Prestige Pro 825 så många finesser att Grillbaronen börjar dregla utan att det ens ligger kött på gallret.

Vad sägs om dubbla infraröda brännare för att försegla köttet ordentligt, innan du börjar grilla?

Napoleon Prestige Pro 825

Eller varför inte jubla och yla över att Prestige Pro 825 har en inbyggd ishink, inbyggd belysning och dessutom ett särskilt fack för rökchips – som kan brännas direkt från facket om jag förstått det hela rätt. En fullständig rostfri stålyta med kromdetaljer och ett galler som har plats för hela 50 hamburgare, om du nu skulle vara riktigt hungrig eller bestämt dig för att grilla åt hela grannskapet, gör att det här är grillen nummer ett.

Åtminstone på min önskelista.

napoleon-pro825

2 trackbacks/pingbacks

  1. Vad önskar sig en Grillbaron i julklapp? - Grillbaronen
  2. Vad önskar sig en Grillbaron i julklapp? – Carling Creations

Kommentarer är stängda.