Dagens grill: Fläskytterfilé med grönsallad

Dagens grill: Fläskytterfilé med grönsallad

Fläskytterfilé är enkelt att lyckas med och det går dessutom att variera en hel del. Idag blev det fläskytterfilé tillsammans med en grönsallad och grillsås, en strålande god måltid. Att utesluta kolhydrater vid varje måltid bör man inte göra, men det skadar inte att minska på intaget.

För att lyckas med din fläskytterfilé behöver du Grillbaronens utmärkta kryddblandning, som ger en fantastisk smak:

1 tsk chilipulver, helst ancho
1 tsk finhackad persilja
1 tsk salt
1 tsk lökpulver
1 tsk peppar

Blanda kryddorna och klappa sedan in i köttet. Grilla sedan på indirekt värme, cirka en timme, och servera tillsammans med en grönsallad på valfria salladsblad, tomater och champinjoner.

Fläskytterfilé

Följ gärna och gilla oss

Grillbaronen

Missa inte senaste nytt!

Vill du vara säker på att aldrig missa något från Grillbaronen så prenumerera på vårt nyhetsbrev. Du får det en gång i veckan och din e-postadress är säker hos oss.

Genom att prenumerera på e-postlistan godkänner du att Grillbaronen sparar din e-postadress, med syftet att skicka nyheter och sammandrag av bloggen. Du kan när som helst avsluta prenumerationen och via vår sida för Data Privacy begära att dina personuppgifter tas bort.

Just nu har vi totalt 93 prenumeranter.