Dagens grill: Oxfilé, potatissallad och en fantastisk kväll

Dagens grill: Oxfilé, potatissallad och en fantastisk kväll

Ibland kan det vara svårt att förklara hur fantastiskt det kan vara att grilla på hösten och vintern. Inte alla förstår tjusningen med att stå ute i några få plusgrader, i mörkret, och grilla. Men Grillbaronen grillar året runt och en kväll som den här blir grillandet extra bra.

IMG_2659

Idag blev det oxfilé till en hemmagjord potatissallad. Potatissalladen gör du genom att:

Koka 1 kg potatis
Finhacka en lök, gul eller röd eller ännu hellre purjo
Låt potatisen svalna.
Blanda potatis med lök, creme fraiche och dijonsenap.
Salta, peppra och blanda i lite finhackad persilja.
Smaka av och servera sedan till tjocka skivor grillad oxfilé, gärna med en grönsallad.

Följ gärna och gilla oss
error0
Tweet 20
fb-share-icon20

Grillbaronen

Missa inte senaste nytt!

Vill du vara säker på att aldrig missa något från Grillbaronen så prenumerera på vårt nyhetsbrev. Du får det en gång i veckan och din e-postadress är säker hos oss.

Genom att prenumerera på e-postlistan godkänner du att Grillbaronen sparar din e-postadress, med syftet att skicka nyheter och sammandrag av bloggen. Du kan när som helst avsluta prenumerationen och via vår sida för Data Privacy begära att dina personuppgifter tas bort.

Just nu har vi totalt 86 prenumeranter.