Kyckling och halloumi

Kyckling och halloumi

Grillad kyckling, halloumi och potatisgratäng, tillsammans med en grönsallad – vad mer behöver man?

Det behövs förstås ett gott rödvin för att komplettera den grillade kycklingen, men det är få grillrätter som kan mäta sig med kyckling. Kyckling är alltid gott och fungerar med det mesta.

Dagens grill blev kycklingfilé och halloumi, som serveras med grönsallad och potatisgratäng. Resultatet blev fantastiskt gott och det är sällan kyckling blir så bra som på grillen.

Följ gärna och gilla oss
error0

Grillbaronen

Missa inte senaste nytt!

Vill du vara säker på att aldrig missa något från Grillbaronen så prenumerera på vårt nyhetsbrev. Du får det en gång i veckan och din e-postadress är säker hos oss.

Genom att prenumerera på e-postlistan godkänner du att Grillbaronen sparar din e-postadress, med syftet att skicka nyheter och sammandrag av bloggen. Du kan när som helst avsluta prenumerationen och via vår sida för Data Privacy begära att dina personuppgifter tas bort.

Just nu har vi totalt 83 prenumeranter.