Grillade chips

Grillade chips

Allt kan grillas, så även chips. Vanliga potatischips blir väldigt mycket godare om du värmer dem först på grillen och serverar dem varma.

Det krävs inte särskilt mycket förberedelse. Häll chipsen i en grillkorg eller liknande, värm dem på indirekt värme max 2 minuter och servera med en god dipp.

Du behöver förstås ha stängt lock och låta grillen hålla sig varm medan ni mumsar chips i väntan på att grilla vad ni nu tänkt er att grilla. Om du placerar kol och briketter i en halvmåne (om du har klotgrill) kan du med fördel tända i ena änden. Då får du lite längre brinntid.

Följ gärna och gilla oss
error0

Grillbaronen

Missa inte senaste nytt!

Vill du vara säker på att aldrig missa något från Grillbaronen så prenumerera på vårt nyhetsbrev. Du får det en gång i veckan och din e-postadress är säker hos oss.

Genom att prenumerera på e-postlistan godkänner du att Grillbaronen sparar din e-postadress, med syftet att skicka nyheter och sammandrag av bloggen. Du kan när som helst avsluta prenumerationen och via vår sida för Data Privacy begära att dina personuppgifter tas bort.

Just nu har vi totalt 84 prenumeranter.