Återuppliva Lennart i ny skepnad

Återuppliva Lennart i ny skepnad

Det här inlägget innehåller information om alkohol.

Minns du den gamla hederliga drinken Lennart, som hade sin storhetstid på nittiotalet. Grunden var Xanté, som av många också kallades päroncognac. Nu har du chansen att återuppliva Lennart i en ny skepnad. Jag har testat Xanté Sour, som i grund och botten smakar som den gamla hederliga Xantén, men nu med en syrlig ton av citron.

Du kan enkelt blanda en Skinny Lennart, genom att blanda följande:

1 del Xanté Sour
1 del Sodavatten
1/2 lime

Som fördrink till sommarens grillkvällar är Skinny Lennart perfekt. Den här drinken smakar nästan som att dricka en piggelin, bara något syrligare. Mycket god päronsmak som känns väldigt frisk. Xanté Sour har inte lika hög alkoholhalt som klassikern Xanté, utan ligger på 15%, som är precis lagom att blanda sommardrinkar med.

Betyget blir därför mycket bra.

Vill du testa drinken till något grillat kan jag rekommendera någonting med lite mer smak, som chilikryddade torskfiléer eller helt enkelt en klassisk Texas chili.

Produktinformation Xanté Sour & Pear

Artikelnr: 80436
Produkttyp: Likör
Pris: 149 kr
Alkoholhalt: 15 %
Veganvänlig: Ja

Följ gärna och gilla oss
error0
Tweet 20
fb-share-icon20

Grillbaronen

Missa inte senaste nytt!

Vill du vara säker på att aldrig missa något från Grillbaronen så prenumerera på vårt nyhetsbrev. Du får det en gång i veckan och din e-postadress är säker hos oss.

Genom att prenumerera på e-postlistan godkänner du att Grillbaronen sparar din e-postadress, med syftet att skicka nyheter och sammandrag av bloggen. Du kan när som helst avsluta prenumerationen och via vår sida för Data Privacy begära att dina personuppgifter tas bort.

Just nu har vi totalt 86 prenumeranter.