Recension: Chill Out Wine Spritzer Aperitivo

Wine Spritzer Aperitivo

Det här inlägget innehåller information om alkohol!

Första gången jag stötte på varumärket Chill Out tyckte jag om konceptet från början. Chill Out handlade inte om någonting annat än just avkoppling. Ta det lugnt. Nu när Chill Out lanserat ytterligare en produkt i form av Chill Out Wine Spritzer Aperitivo är det med viss förväntan jag testar.

Sommaren har visserligen inte kommit igång ännu, och Wine Spritzer Aperitivo är en riktig sommardrink. En vindrink som gjord för en varm eftermiddag när grillen precis har tänts. Vi testade visserligen på en rätt ljummen eftermiddag, med lite kyliga vindar, och det fungerade helt okej.

Wine Spritzer Aperitivo är dock en rätt mogen drink. Den är kryddig, kanske mer än vad många uppskattar. Jag gillar den och tillsammans med is och några apelsinskivor tonas kryddigheten ner. Det är dock inte en drink för alla och den hade mått bra av lite färre kryddor och lite mer apelsin. Men som sagt, skivar du i ett par skivor apelsin blir det hela en fräsch drink.

Dagens grill blev smashburgare, som utan tvekan höll vad de lovade. Burgarna pressades hårt i grillpanna, och samtidigt grillade jag ett par skivor bacon. Ett par rejält tilltagna skivor cheddar fick smälta över burgarna innan de serverades med saltgurka, sallad och potatissallad.

Produktinformation CHILL OUT Wine Spritzer Aperitivo

Volym: 275 ml
Artikelnr: 86703-04
Pris: 22,90 kr
Alkoholhalt: 5 %