Recension: Don Simon Premium Sangria

Recension: Don Simon Premium Sangria

Det här inlägget innehåller information om alkohol och vänder sig till dig som är 25 år eller äldre.

Sangria är en perfekt start på en grillkväll, särskilt om man satsat på att grilla mat med spanskt tema. Jag valde dock att utmana både mig och dagens test – Don Simon Premium Sangria – genom att istället grilla korv. Alla möjliga sorter.

Sangrian fick inleda, som fördrink, och på klassiskt vis fick drycken sällskap av färska frukter. Jag har svårt för Sangria om sötman tar över och det gäller att balansera med is om Sangrian är för söt.

Don Simon är dock allt annat än söt. Den har en tydlig kryddig smak och fungerar mycket bra som start på en grillkväll. Tyvärr hade vi mulet väder, men Sangrian kompenserade för vädret.

Dagens grill blev som sagt olika sorters korvar, de flesta relativt starka och med mycket kryddor. Sangrian var en väldigt bra start på grillen och den lär återkomma till våra grillkvällar.

Betyg: 4/5

Fakta Don Simon Premium Sangria

Land: Spanien
Pris: 99 kr
Artikelnr: 72184
Alkoholhalt: 8,5 %

Följ gärna och gilla oss
error0
Tweet 20
fb-share-icon20

Grillbaronen

Missa inte senaste nytt!

Vill du vara säker på att aldrig missa något från Grillbaronen så prenumerera på vårt nyhetsbrev. Du får det en gång i veckan och din e-postadress är säker hos oss.

Genom att prenumerera på e-postlistan godkänner du att Grillbaronen sparar din e-postadress, med syftet att skicka nyheter och sammandrag av bloggen. Du kan när som helst avsluta prenumerationen och via vår sida för Data Privacy begära att dina personuppgifter tas bort.

Just nu har vi totalt 86 prenumeranter.