Goda röror till grillat

Goda röror till grillat

En god röra, eller sås, till det du grillat är alltid uppskattat och förhöjer matupplevelsen rejält. En enkel röra som ger dig ytterligare möjligheter är Pico de Gallo (betyder tuppens näbb).

Pico de Gallo är busenkel att göra. Finhacka en gul lök, ett halvt knippe salladslök och 4-5 tomater. Blanda med limejuice (1 lime brukar räcka), en finhackad valfri chili och färsk koriander. Salta lätt och låt stå i rumstemperatur en timme.

Under tiden kan du gröpa ur två avokado och mosa grovt. Blanda med 1-2 deciliter av Pico de Gallon så får du en perfekt guacamole.

Servera till kött eller fisk.

Följ gärna och gilla oss

Grillbaronen

Missa inte senaste nytt!

Vill du vara säker på att aldrig missa något från Grillbaronen så prenumerera på vårt nyhetsbrev. Du får det en gång i veckan och din e-postadress är säker hos oss.

Genom att prenumerera på e-postlistan godkänner du att Grillbaronen sparar din e-postadress, med syftet att skicka nyheter och sammandrag av bloggen. Du kan när som helst avsluta prenumerationen och via vår sida för Data Privacy begära att dina personuppgifter tas bort.

Just nu har vi totalt 84 prenumeranter.