Mixed chicken och bakpotatis

Mixed chicken och bakpotatis

Kyckling är aldrig fel och att blanda kycklingklubbor, kycklingfilé och kycklingvingar är en given vinnare. Dagens grill blev därför mixed chicken med bakpotatis och grönsallad. 

Det här är busenkelt och väldigt lätt att lyckas med. Allt du behöver är, för cirka åtta personer, är:

1 kilo kycklingfilé
800 gram kycklingklubbor
500 gram kycklingvingar
4 bakpotatisar
Sallad, gurka, tomat, paprika

Börja med att tända grillen och mikra bakpotatisarna, cirka 4 minuter per potatis. Dvs har du fyra potatisar ska de mikras totalt i 16 minuter. Hacka sedan sallad och blanda, innan du kör grillar kycklingarna indirekt. Placera bakpotatisarna långt från glöden och låt dem bli färdiga tillsammans med kycklingen.

Servera sedan allt tillsammans och njut. Mycket bättre än så här blir det inte. Särskilt som att det snöade en hel del idag…

mixed chicken

Följ gärna och gilla oss

Grillbaronen

Missa inte senaste nytt!

Vill du vara säker på att aldrig missa något från Grillbaronen så prenumerera på vårt nyhetsbrev. Du får det en gång i veckan och din e-postadress är säker hos oss.

Genom att prenumerera på e-postlistan godkänner du att Grillbaronen sparar din e-postadress, med syftet att skicka nyheter och sammandrag av bloggen. Du kan när som helst avsluta prenumerationen och via vår sida för Data Privacy begära att dina personuppgifter tas bort.

Just nu har vi totalt 84 prenumeranter.