Test av Chill out Rosé

Test av Chill out Rosé

Detta inlägg innehåller information om alkohol. 

Sommaren är officiellt över, september är den första höstmånaden. Vilket också stämde väldigt väl vad det gäller vädret på min hemort. Men, misströsta inte, hösten har sina höjdpunkter och du kan faktiskt förlänga sommaren. Ett enkelt sätt att förlänga sommaren är att dricka rosé. De flesta associerar rosé med den varma sommaren, men det går förstås utmärkt att dricka året runt. 

Idag testar vi Chill Out Rosé som fördrink, med fortsättning i spabadet. Efter detta ska det grillas oxfilé, som serveras med grönsallad och tryffelbearnaise.

Som fördrink fungerar Chill Out Rosé utmärkt. Den är väldigt lättdrucken, med väldigt tydliga smaker av jordgubb, hallon och persika. Väl kyld fungerar den utmärkt som start på en trevlig kväll.

Jag kan inte annat än att ge toppbetyg till Chill Out Rosé. Jag gillar smaken, jag gillar at det är en lagom alkoholhalt och det går inte att undvika att priset på strax över 200 spänn för en tetrapack är helt okej för ett vin som levererar.

Som start till dagens grill blev det förstås perfekt. Oxfilé som grillas till strax under medium, serveras med sallad och tryffelbea blir perfekt.

Fakta Chill Out Rosé

Artikelnr Systembolaget: 3105
Alkoholhalt: 12 %
Färg: Rödrosa
Doft: Fruktig doft med inslag av mogna jordgubbar, geléhallon, persika och örter.
Råvaror: Shiraz
Sockerhalt: 13 g/l

Följ gärna och gilla oss

Grillbaronen

Missa inte senaste nytt!

Vill du vara säker på att aldrig missa något från Grillbaronen så prenumerera på vårt nyhetsbrev. Du får det en gång i veckan och din e-postadress är säker hos oss.

Genom att prenumerera på e-postlistan godkänner du att Grillbaronen sparar din e-postadress, med syftet att skicka nyheter och sammandrag av bloggen. Du kan när som helst avsluta prenumerationen och via vår sida för Data Privacy begära att dina personuppgifter tas bort.

Just nu har vi totalt 91 prenumeranter.