Beer can chicken är alltid ett säkert kort

Beer can chicken är alltid ett säkert kort

Gillar du kyckling kommer du att älska beer can chicken. Det är lite omständligt, men väl värt besväret.

Jag har grillat beer can chicken rätt många gånger. I början var det med en ölburk till hjälp, men efter att jag köpte Webers tillbehör för att grilla BCC har jag bara använt det här tillbehöret. Fördelarna är många, inte minst att du enkelt kan samla upp all köttsaft för att göra en god sås eller pensla kycklingen.

Dagens grill bestod av en rejäl gårdskyckling, lite extra kycklingvingar, och en rejäl grönsallad. Det är oerhört enkelt att grilla hela kycklingen på det här sättet, och smaken blir fantastisk. Jag använde lite klassisk vitlöksmarinad, och spetsade den med ett par klyftor vitlök.

Bättre än så här blir det (nästan) inte.

Följ gärna och gilla oss
error0
Tweet 20
fb-share-icon20

Grillbaronen

Missa inte senaste nytt!

Vill du vara säker på att aldrig missa något från Grillbaronen så prenumerera på vårt nyhetsbrev. Du får det en gång i veckan och din e-postadress är säker hos oss.

Genom att prenumerera på e-postlistan godkänner du att Grillbaronen sparar din e-postadress, med syftet att skicka nyheter och sammandrag av bloggen. Du kan när som helst avsluta prenumerationen och via vår sida för Data Privacy begära att dina personuppgifter tas bort.

Just nu har vi totalt 86 prenumeranter.