De 10 bästa maträtterna och snacks för att titta på fotboll

Låt oss säga att det är lördag eftermiddag och att AIK spelar mot Malmö. Är du varken ett fan av AIK eller Malmö? Okej, tänk dig att du tittar på Premier League i stället. Du åt din lunch för ett par timmar sedan men är fortfarande inte redo för en ny måltid. Vad gör du då? Några vänner och familjemedlemmar kommer och vill titta på en match med dig men kylskåpet är tomt. Du vet att det enda du kan göra just nu är att skynda dig och gå till en närliggande affär. Du tänker för dig själv – ”Okej, det här borde inte vara så svårt, men vad ska jag välja?”. Sedan inser du att du redan har läst den här artikeln och att du vet exakt vad du ska köpa.

Men innan vi börjar prata om snacks låt oss prata lite om var du kan se matchen. Folk är vana vid att titta på fotboll på TV och det är vi också. Det finns många olika alternativ som live tv sx eller hesgoal som vi tycker att du definitivt ska prova. Oavsett om du är en fotbollsexpert, en genomsnittlig fotbollsentusiast eller en komplett nybörjare på sporten, tror vi att de webbplatser vi nämnde just nu är en perfekt plats för att titta på direktsänd fotboll på alla plattformar, var som helst.

Okej, det första man måste tänka på innan man gör ett köp är vilken typ av mellanmål som jag inte brukar tröttna på så snabbt. Är det mellanmålet något som majoriteten av människor skulle gilla eller är det något som bara jag gillar? Vi förstår att vissa människor har olika smaker eller kanske till och med vissa kostrestriktioner, men vi tror att det bästa man kan göra faktiskt är att skaffa ett par olika alternativ för alla. Några av våra förslag är något som du antingen kan köpa i en butik eller göra hemma med bara några få enkla steg.

Okej, låt oss se några av dessa förslag nu:

1. Popcorn med saltad karamell

Vi vet att det första förslaget här i princip är ett godis, men ha tålamod med oss. Du känner förmodligen din familj och dina vänner bäst, men söta alternativ är vanligtvis något som många människor tycker om och även om du är en person som egentligen inte äter sötsaker så ofta kommer du definitivt att frestas att prova den här läckra kombinationen av popcorn och saltkaramell. Du kan köpa dessa i olika butiker, antingen redan förberedda eller färdiga för mikrovågsugn. Det tredje alternativet skulle vara att göra popcornen separat och lägga lite smält saltkaramell på en ny sats popcorn.

2. Potatischips med olika dippar

”Vanliga chips? Verkligen?” – Du kanske blir förvånad över hur många olika dippar som finns på marknaden. Se det på det här sättet. Det finns så många olika sätt att göra potatischips på och dessutom en miljon olika dippar. Kombinera dessa två och du kommer definitivt att göra något som du aldrig har provat i ditt liv.

3. Soft prezels

Som vi har nämnt. Du kanske är hungrig eftersom du har ätit din sista måltid någon gång före matchen. Så varför inte välja ett bakverk? Det kan tyckas vara ett tråkigt alternativ, men för att vara rättvis är det något du definitivt inte kan göra fel med.

4. Öl

”Öl? Ett mellanmål?” – Traditionellt sett har öl varit känt som ett föredraget dryckesalternativ bland många fotbollsfans. Precis som med potatischips finns det så många olika typer att prova. Till och med i en lokal butik – ta en närmare titt och du kommer förmodligen att hitta något som är värt det. Byt gärna ut med lite äppelcider eller vin om några av dina gäster inte gillar öl.

5. Saltade pistaschmandlar

Om du känner för ett hälsosammare alternativ föreslår vi definitivt att du provar saltade pistagenötter. Det är ett bra alternativ för personer som försöker hålla sig friska eller gå ner i vikt – du kan inte göra fel med detta, eller hur?

6. Chokladtäckta russin

Å andra sidan kan du välja ett ohälsosamt alternativ och välja ett mellanmål som är en del hälsosamt och en del ohälsosamt. På det hela taget är det definitivt en utsökt godbit.

7. Oliver

Ett mellanmål som är rikt på både hjärt- och hjärnhälsosamma fetter. Varför inte välja något ännu nyttigare än de redan nämnda pistagenötterna.

8. Pizza

Förmodligen den bästa snabbmaten som någonsin kommer att göras. Punkt slut. En miljon olika pålägg, en miljon olika alternativ.

9. Burgare

Tillsammans med pizza förmodligen det näst mest populära snabbmatsalternativet. Det går inte heller att göra fel med den här.

10. Hotdogs

Vi vet att det inte är en ”amerikansk” fotbollsmatch, men varför inte göra den lite annorlunda än vanligt. Inte många olika alternativ när det gäller hotdogs, men ett gediget alternativ ändå.

”Bra, men har du några andra förslag när det gäller direktsändning av fotboll?” – Visst, vi har allt du behöver! Andra bra plattformar för att se fotboll live som vi också använder är hesgoal fotboll stream och europatipset fotbollskanalen. Du är välkommen!

Vi är glada att vi kunde hjälpa dig att välja rätt alternativ för dig och dina vänner och din familj. Vi hoppas att den här artikeln förhoppningsvis kan ge dig några nya idéer och inspirera dig till att göra några egna snacks.