Grillbaronens GI-grill: Helgrillad ryggbiff med getostsallad

Den här kvällen blev konstigt nog den första snöiga grillen för i år. Krispigt kallt, sönderrivna moln och en och annan stjärna som tittade fram mellan molnslöjorna. Det är nu grillen är som bäst och en helgrillad ryggbiff passar perfekt. 

Vill du också testa det här är det väldigt enkelt:

Gör en sallad på valfria salladsblad, ett par tomater, champinjoner, rejält med getost (100-200g), paprika och gurka. Gör en dressing på en skvätt olivolja, salt, peppar, ev. lite provensalska kryddor.

Tänd grillen och grilla sedan 1 kilo hel ryggbiff indirekt, cirka 45 min, till 55 grader innertemperatur.

Skiva upp och servera: 

IMG_2868

2 trackbacks/pingbacks

  1. Bara salt och peppar – Carling Creations
  2. Bara salt och peppar – Grillbaronen

Kommentarer är stängda.