Grillbaronens kycklingvingar

Grillbaronens kycklingvingar

Kycklingvingar är med största sannolikhet Grillbaronens favorit vad det gäller finger-food. Idag grillade vi kycklingvingar, marinerade i en parmesan-vitlöksmarinad, inköpt i San Francisco. Tillsammans med ett par kycklingfiléer, skivad bakpotatis, tomat och majskolv, blev det en mycket god grill. Här är receptet!

För fyra personer behöver du:

500 g kycklingvingar

500 g kycklingfilé

Marinad, valfri sort

Majskolv

Tomat

Bakpotatis

Gör så här:

Skiva bakpotatisen i centimetertjocka skivor.

Marinera kycklingvingarna och kycklingfilén i marinaden, minst 1 timme.

Dela majskolvar och tomater till ätbar storlek.

Grilla allt, cirka 30-45 min på indirekt värme.

Servera och njut!

kycklingvingar

PS: Dessutom är det perfekt grillväder idag. 0 grader, frost och en dimmig måne…

Följ gärna och gilla oss

Grillbaronen

Missa inte senaste nytt!

Vill du vara säker på att aldrig missa något från Grillbaronen så prenumerera på vårt nyhetsbrev. Du får det en gång i veckan och din e-postadress är säker hos oss.

Genom att prenumerera på e-postlistan godkänner du att Grillbaronen sparar din e-postadress, med syftet att skicka nyheter och sammandrag av bloggen. Du kan när som helst avsluta prenumerationen och via vår sida för Data Privacy begära att dina personuppgifter tas bort.

Just nu har vi totalt 84 prenumeranter.