Halloumi och bacon

Halloumi och bacon

Ett av de bästa tilltuggen du kan göra på grillen är att linda en liten bit halloumi i bacon. Kör en tandpetare igenom och grilla till dess att baconet är klart. Det är vansinnigt enkelt, men väldigt gott och som tilltugg till fördrinken eller som tillbehör passar halloumilindad bacon perfekt.

Huvudrätten idag blev helgrillad oxfilé, marinerad i en liten skvätt olivolja, med persilja och tunt skivad vitlök. Lite salt och peppar när den väl låg på grillen och resultatet blir perfekt…

Följ gärna och gilla oss
error0

Grillbaronen

Missa inte senaste nytt!

Vill du vara säker på att aldrig missa något från Grillbaronen så prenumerera på vårt nyhetsbrev. Du får det en gång i veckan och din e-postadress är säker hos oss.

Genom att prenumerera på e-postlistan godkänner du att Grillbaronen sparar din e-postadress, med syftet att skicka nyheter och sammandrag av bloggen. Du kan när som helst avsluta prenumerationen och via vår sida för Data Privacy begära att dina personuppgifter tas bort.

Just nu har vi totalt 83 prenumeranter.