Makalöst goda grillspett

Makalöst goda grillspett

Grillspett är alltid tacksamt. Enkelt och gott, och alla kan göra sin egen variant. Dagens grillspett blev en blandning av marinerad kycklingfilé, fläskfilé, lök och paprika.

Det enda som egentligen är lite jobbigt är att pilla ihop spetten. Särskilt om det är många som ska äta. Men det går att göra lite enklare genom att vara väl förberedd. Lägg upp ingredienserna i varsin skål och spetta sedan på enligt den kombination du vill ha.

Grillandet går relativt snabbt. Grilla inte över direkt glöd utan grilla alla spett indirekt. Beroende på temperatur tar det 15-20 minuter innan allt är klart. Har du kyckling med bör du förstås testa att skära i en av de tjockare bitarna.

Följ gärna och gilla oss

Grillbaronen

Missa inte senaste nytt!

Vill du vara säker på att aldrig missa något från Grillbaronen så prenumerera på vårt nyhetsbrev. Du får det en gång i veckan och din e-postadress är säker hos oss.

Genom att prenumerera på e-postlistan godkänner du att Grillbaronen sparar din e-postadress, med syftet att skicka nyheter och sammandrag av bloggen. Du kan när som helst avsluta prenumerationen och via vår sida för Data Privacy begära att dina personuppgifter tas bort.

Just nu har vi totalt 84 prenumeranter.