Baconlindad ostfylld fläskfilé

Baconlindad ostfylld fläskfilé

Det här är en klassiker. Lika enkel som god. Fläskfilé fylld med blåmögelost som lindas med bacon. Serveras med grönsallad och färskpotatis. Det blir inte mycket bättre än så…

För att lyckas med en ostfylld fläskfilé behöver du bara vara noga med hur du lindar baconet runt fläskfilé. Allra enklast är att du helt enkelt lägger ut rader med bacon och placerar sedan fläskfilén på baconet.

Var noga när du putsar fläskfilén och se till att ta bort alla hinnor och överflödigt fett. Skär sedan en skåra längs fläskfilén, vik ut och fyll med valfri blåmögelost. Placera sedan hela fläskfilén ovanpå baconet och peppra ordentligt med svartpeppar. Fläta ihop med baconet och grilla sedan indirekt, cirka 30 minuter.

Resultatet är en fantastiskt god måltid!

Följ gärna och gilla oss

Grillbaronen

Missa inte senaste nytt!

Vill du vara säker på att aldrig missa något från Grillbaronen så prenumerera på vårt nyhetsbrev. Du får det en gång i veckan och din e-postadress är säker hos oss.

Genom att prenumerera på e-postlistan godkänner du att Grillbaronen sparar din e-postadress, med syftet att skicka nyheter och sammandrag av bloggen. Du kan när som helst avsluta prenumerationen och via vår sida för Data Privacy begära att dina personuppgifter tas bort.

Just nu har vi totalt 93 prenumeranter.