Dagens grill: T-ben

Dagens grill: T-ben

Från Sävedalens Saluhall kommer dagens grill: T-ben med grönsallad och för den som orkar; bakad potatis. T-ben är som alla säkert redan vet Grillbaronens favorit. Att kombinera ryggbiff och oxfilé när man grillar är helt rätt.

För att upprepa samma fantastiska grill behöver du:

1 T-ben per person, cirka 2 centimeter tjock
Sallad
Bakpotatis
Salt och peppar

Således en väldigt enkel måltid. Börja med att hacka grönsaker (tomat, gurka, valfri sallad, en halv rödlök) och blanda ordentligt.

Halvera bakpotatisarna. Placera i form, salta och peppra snittytan, ugnsbaka i 175 grader i ungefär 1 timme.

Tänd grillen samtidigt som du placerar bakpotatisarna i ugnen.

Grilla T-benen. Ge dem en ordentlig grillyta genom att grilla dem direkt över glöden en halv minut per sida. Låt dem sedan bli klara på indirekt grillning.

Servera med sallad och bakpotatis. Njut och yla.

T-ben

 

Följ gärna och gilla oss

Grillbaronen

Missa inte senaste nytt!

Vill du vara säker på att aldrig missa något från Grillbaronen så prenumerera på vårt nyhetsbrev. Du får det en gång i veckan och din e-postadress är säker hos oss.

Genom att prenumerera på e-postlistan godkänner du att Grillbaronen sparar din e-postadress, med syftet att skicka nyheter och sammandrag av bloggen. Du kan när som helst avsluta prenumerationen och via vår sida för Data Privacy begära att dina personuppgifter tas bort.

Just nu har vi totalt 91 prenumeranter.