Torskrygg, pilgrimsmusslor och kräftor

Torskrygg, pilgrimsmusslor och kräftor

Torskrygg, pilgrimsmusslor och kräftor, allt penslat med en marinad bestående av persilja, gräslök, vitlök, olivolja och smör. Vad mer behövs förutom en rejäl sallad?

Torskrygg är väldigt enkelt att grilla. Allt du behöver göra är att placera torskryggen med skinnsidan ner på folie, krydda mer valfria kryddor eller använda ovan nämnda marinad, och sedan grilla på indirekt värme 15-20 minuter. Kräftorna delar du halvor, penslar på marinaden och låter dem grilla med 5 minuter efter att torsken börjar bli klar. Gör likadant med pilgrimsmusslorna. Sedan är det dags att yla av lycka.

Följ gärna och gilla oss

Grillbaronen

Missa inte senaste nytt!

Vill du vara säker på att aldrig missa något från Grillbaronen så prenumerera på vårt nyhetsbrev. Du får det en gång i veckan och din e-postadress är säker hos oss.

Genom att prenumerera på e-postlistan godkänner du att Grillbaronen sparar din e-postadress, med syftet att skicka nyheter och sammandrag av bloggen. Du kan när som helst avsluta prenumerationen och via vår sida för Data Privacy begära att dina personuppgifter tas bort.

Just nu har vi totalt 91 prenumeranter.