Fem grilltips inför helgen

helgen

Nu är det helg och givetvis ska du grilla. Känner du dig fantasilös får du här hela fem fantastiska tips på vad du kan grilla i helgen. 

Fläskfilé med sötpotatis och chipotlemayo

Fläskfilé är förstås en perfekt köttbit att grilla till helgen. Tillsammans med sötpotatis och chipotlemajonnäs blir det en fantastiskt god helgrätt.

Fredagsgrill och konsten att grilla kamben

Grillbaronens allra mest populära inlägg handlar om att grilla kamben. Kamben kommer från kotlettraden, där du även kan få kotlettrack. Vill du veta mer om styckningsdetaljerna kan du ta en titt på den här sidan. Annars är det bara att kolla in inlägget ovan och starta grillen.

Texas Chili

En god texas chili tar sin tid. Jag har lagat en till idag, och inlägget ovan kommer från ett tidigare tillfälle. Men det är vansinnigt gott, enkelt att göra även om det tar lite tid på spisen. Bara att sätta igång i god tid, gärna idag om du ska äta den imorgon. Du kommer snart att se dagens chili i Instagram-flödet nedan.

Grillad flankstek med potatisbakelse och sparris

Flankstek är gott och svårt att misslyckas med. Vill du piffa till den här rätten ytterligare kan du alltid baconlinda sparrisen.

Lax och jätteräkor

En mycket god kombination som ger dig all Omega-3 du kan tänkas behöva. Var försiktig med räkorna, grillar du dem för hårt blir de torra och känns som studsbollar när du äter dem.